OAEK slår et slag for samhold!

Samhold og et godt arbeidsmiljø er viktig for oss i Oaek. Det er stor verdi i å ha ansatte som trives med hverandre på jobb. Trivsel og samhold blant våre ansatte er nettopp det som gjør at vi har den flotte arbeidsmoralen vi har i vårt firma.

Oaek-teamet er et team uten like! Vårt firma består av mange ansatte som alle har ambisjoner og personlige mål for hvordan de ønsker å gjøre en god jobb. Vi setter utrolig stor pris på å ha så dyktige ansatte. I like stor grad som vi vet det er viktig med egen stå på-vilje, har vi erfart at for å oppnå god arbeidsinnsats og godt samhold er det en fordel å sette av tid til å bli godt kjent med hverandre og ha det gøy sammen. Sosiale aktiviteter utenfor arbeidstiden styrker oss, og vårt felles mål om være et fremgangsrikt firma med høy faglig kompetanse og profesjonell kundebehandling.

Vi i Oaek gjør flere ting sammen for å styrke samholdet i firma. Blant annet var vi nylig med i Håndverks NM i Golf. Der en av våre ansatte, Eirik Norum, imponerte en av norges beste golfere med sine perfekte slag, og gjorde en veldig god opptreden. Håndverks Golf holder årlige turneringer for å kåre Norges beste håndverker. Det ble ikke oss på toppen i år, men neste år kommer vi enda sterkere tilbake!