Norsk hytte tradisjon i møte med moderne og innovative el-løsninger

Tenk deg at du er kald, sliten, støl i alle muskler etter en full dag i bakken eller løypa. Før du kjører tilbake til hytta trykker du enkelt på mobilen, og oppvarming av hytta samt koselig dempet belysning er klart til du kommer tilbake. Alt du trenger å gjøre er å hente en øl i kjøleskapet og sette deg på sofaen med gode venner eller familie, og nyte hyttelivet.

Mye har skjedd med den norske konvensjonelle hytta de siste årene. Selv om den gamle hytte tradisjonen sitter dypt i det norske folk, er vi også kjent for å tenke innovativt på miljø og energisparing. Vi er åpne for smarte nye løsninger der miljø blir ivaretatt, livet gjort enklere og lommeboka blir fornøyd.

Hvor viktig er det ikke å ha den rette stemningen på hytta. Koselig, varm og innbydende!

Smart-systemet er ikke bare for eneboligen din, men lar seg like godt gjøre på hytta. Med styringssystemer for varme og lys, fjernstyrt overvåkning og alarm over tyveri, vannskader og brannsikkerhet, trygt el-system med diskre elegant design som ikke bryter med hyttas interiørdesign, pluss en sikker ladestasjon for din elbil på hytta, vil du kunne oppnå det ultimate hyttelivet uten å miste den viktige norske hytte-sjarmen. Her møter luksus den tradisjonelle hytta på en balansert måte.

Ved å installere et smart-system på din hytte vil alle ønskede funksjoner være knyttet opp mot et styringssystem som regulerer alt det elektriske for deg på en energibesparende måte.

OAEK tilbyr alle installasjoner og vedlikehold av din koselige men luksuriøse smart-hytte og alle dens funksjoner.