Fremtidsrettet Bærekraftig Smarthusteknologi

Bærekraftige el-løsninger tilpasset ditt behov

Oaek har som mål å gi norges befolkning grønne bærekraftige og energibesparende elektro alternativer. Å ta fatt på elektrofaglige problemstillinger der vi får bruk for vår kompetanse og erfaring innen smarthusteknologi er vår drivkraft. Vi holder oss oppdatert med fornybar energi og nyutviklet teknologi. Men nyutviklet smarthusteknologi betyr ikke nødvendigvis at vi skal gjøre om huset eller arbeidsplassen din til et romskip fra Star Wars. Moderne i denne sammenheng betyr i størst grad funksjonalitet og bærekraft ikke nødvendigvis interiørdesign. De moderne teknologiske løsningene skal tilpasses deg, ikke motsatt. Smarthusteknologi er derfor ikke synonymt med et sterilt nymotens hus, men kan integreres inn i et hvilket som helst vanlig norsk hjem, eller arbeidsplass. Smarthusløsningene kan tilpasses en barnehage med interiørdesign skapt for barnlig lek, for et stilrent moderne kontor, eller for et inspirerende idrettsanlegg. Les mer i om smarthusløsninger for næring i vårt blogginnlegg her.

Samtidig som vi tilbyr deg et skreddersydd smarthus-system, sørger vi for at teknologien er så godt som usynlig inntil du trykker på styringspanel eller app og kan se at alle de smarte funksjonene er akkurat der du trenger dem. Her kan du styre hele husets teknologi på en brukervennlig måte. Blant annet belysning, varme, overvåkning samt alarmer for tyveri, vannskader og brann. Du håndplukker hvilke funksjoner og løsninger som passer best for deg og ditt behov. Se vår samarbeidspartner Futurehome sin smarthusveileder  for bedre forståelse av hvilke funksjoner som kan integreres, men husk å velge Oaek til jobben.

Ved å velge et smarthus-system vil du få hverdagsluksus hjem, som gjør livet ditt enklere og kloden grønnere. Er du interessert i å vite mer om smarthusteknologi ta kontakt med oss.