Automatiser Arbeidsdagen Med Smarthusløsninger

Oaek liker utfordringer, og oppdrag der vi får tatt i bruk firmaets brede kunnskap og erfaring innen smarthusteknologi. Vi er en fremtidsrettet bedrift som ønsker å være nyskapende i møte med de mange spennende elektrofaglige problemstillinger som dukker opp i oppdragene vi får. Vi holder oss oppdatert med nyutviklet teknologi, og mener begrensninger er til for å utfordres!

Ta med arbeidsplassen din inn i fremtiden! Der ny teknologi skyter fart følger vi tritt. Effektiviser arbeidshverdagen din med smarthusteknologiens automatiserte løsninger. Ta farvel med ledningskaos, løse fjernkontroller som blir borte, gamle projektorer som ikke starter. Med et smarthus-system på arbeidsplassen vil du kunne styre alt enkelt gjennom et styringspanel på veggen og eller via app. Her kan du velge hvilken skjerm eller projektor som skal benyttes i møtet. Du kan dempe lyd, slå på mikrofoner, styre kameraer under videokonferansen, koble til videoer og lydanrop. Møtene på jobb vil kunne gjennomgås på en brukervennlig, profesjonell og stilig måte. Appen gir også veldig god oversikt på hva du bruker av strøm og hvordan. Du kan automatisere lys, varme, solskjerming samt alt annet så du sparer store summer. En god investering ditt firma og for kloden vår.

OAEK ønsker å tilføre Norges næringsliv energibesparende bærekraftige smartløsninger. Vi er stolte av å være en ledende bedrift med betydelig kompetanse innen smarthus-systemer. For en god visuell oversikt over hvilke funksjoner som kan integreres og veiledende pristilbud sjekk ut vår samarbeidspartner Futurehome sin smarthusveileder. Husk å velge OAEK for jobben om du bruker smarthusveilederen for å bestille. Ved interesse kan du også kontakte oss direkte via facebook, instagram, linkedin eller via Oaek.no